Vanaf deze maand start THAI opnieuw met rechtstreekse vluchten tussen Brussel en Bangkok. En daar zijn we uiteraard heel blij om. De timing is alvast perfect nu ook de heropening voor gevaccineerde toeristen uit België een feit is.

Vluchten Thai Airways International :

Vanaf november worden er opnieuw rechtstreekse vluchten ingelegd naar Bangkok. Om te starten zal deze winter Thai Airways International 2 keer per week heen en terug op Bangkok vliegen. Deze zullen uitgevoerd worden met een Airbus 350-900 op basis van het volgend vluchtschema:

 

  • Brussel – Bangkok/TG935/ vertrek om 15u30 op donderdag en zaterdag, aankomst volgende ochtend om 08u30
  • Bangkok – Brussel/TG934/ vertrek om 12u55 op woensdag en vrijdag, aankomst op dezelfde dag om 19u30

 

Voor een herboeking van geannuleerde tickets omwille van de covid pandemie kan je jouw reisagent contacteren indien origineel geboekt via de reisagent of het kantoor van Thai Airways International indien jouw ticket geboekt was via de website van THAI.

Alle info en nieuwe boekingen via www.thaiairways.be of jouw reisagent.