Eind dit jaar zal het vluchtaanbod van België naar Thailand een historische mijlpaal bereiken. Thai Airways International (THAI), de nationale luchtvaartmaatschappij van Thailand, kondigde namelijk aan dat ze het aantal vluchten tussen beide landen aanzienlijk zal verhogen. Hierdoor zullen reizigers in België opnieuw van dagelijkse non-stop vluchten naar Bangkok kunnen genieten, bovenop het reeds uitgebreide vluchtaanbod van andere airlines die naar het oosten vliegen. Op de eerste vlucht moet je nog tot 1 december 2024 wachten, maar sinds deze maand kan je wel alvast je tickets boeken.

Historisch aantal verbindingen naar Thailand

Het aantal vluchtopties naar Thailand was nog nooit zo groot. Want zowel Qatar Airways als Emirates verhoogden hun vluchtverbindingen en sinds kort vliegt ook Singapore Airlines 4x per week tussen Brussel en Singapore, met vlotte connecties richting Thailand. Hierdoor bereiken we vandaag een historisch aantal verbindingen naar Thailand, wat dan weer een positief effect heeft op de prijzen van de vliegtickets. Hier komt nu Thai Airways bij dat wel het voordeel heeft dat het als enige luchtvaartmaatschappij dagelijks zonder tussenstop tussen België en Thailand vliegt

Vluchturen Thai Airways

De non-stop vlucht van Thai Airways zal om 13u10 in Brussel vertrekken en landt ‘s morgens om 6u10 in Bangkok (lokale tijd). Dankzij deze goede vluchturen zijn aansluitingen naar tal van bestemmingen in Thailand, Azië en Australië perfect mogelijk. Voor de terugreis moeten reizigers om 00u30 in Bangkok vertrekken, wat hen de mogelijkheid geeft om nog een hele dag in Bangkok te vertoeven. Vervolgens kom je dezelfde dag om 7u05 aan in Brussel. Wie met Thai Airways vliegt zal in een B787-8 Dreamliner plaatsnemen en kan kiezen tussen Economy Class (234 zitplaatsen) of de Royal Silk Class (22 zitplaatsen).

Meer over Thailand via: https://www.tourismthailand.org/Home